Lucy Lawless paljasti rintansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Lucy Lawless tunnetaan Suomessakin pääasiassa erittäin menestyksekkään Xena-televisiosarjan tähtenä. Sarjan päätyttyä vuonna 2001 Lawless on tehnyt sekalaisia rooleja televisiosarjoissa ja elokuvissa.

Lucy Lawless tähdittää parhaillaan uutta televisiosarjaa nimeltä Spartacus: Blood and Sand. Nyt sarjan jaksoissa on nähty hieman enemmän paljasta pintaa kuin olisi voinut etukäteen odottaa. Lawless nähdään sarjassa nimittäin myös yläosattomissa. Katso kuvat tästä ja video tästä tai artikkelin alta. Erityisesti Xena-sarjan fanit ovat ottaneet odotetun paljastelun harvinaisen suurella innokkuudella vastaan.

41-vuotias uusiseelantilaissyntyinen Lucy Lawless teki aikanaan ensimmäisen televisioroolinsa Hercules: The Legendary Journeys -sarjassa. Sarjan perusteella kehitettiin vuonna 1995 Xena-niminen spin off -sarja, josta tuli isäntäänsä suositumpi ja joka teki Lawlessista todellisen tähden. 1990-luvun loppupuolella hän menestyi hyvin muiden muassa maailman seksikkäimpien naisten listauksissa. Parhaillaan hänet nähdään Spartacus-sarjassa ja viime vuonna hän vieraili Flight of the Conchords -sarjassa ja tähditti Bitch Slap -elokuvaa.