Megan Foxin muodot pääosassa alusvaatemainoksessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Transformers-elokuvien myötä maailmanlaajuiseksi supertähdeksi noussut näyttelijäkaunotar Megan Fox nähtiin viime viikonloppuna poseeraamassa kylpyammeessa Motorola-kännykkämerkin mainoksessa Super Bowl -ottelun yhteydessä. Nyt on vuorossa jo seuraava mainoskampanja.

Parhaillaan Megan Fox tähdittää nimittäin Victoria Beckhamin ja monien muiden tähtien jalanjäljillä Emporio Armanin alusvaatemainontaa. Hän on mukana muiden muassa tuoreessa mainosvideossa, jossa on luonnollisesti pääosassa hänen näyttävä ja kyseisiin alusvaatteisiin puettu vartalonsa. Katso video tästä tai artikkelin alta.

Edellä mainitusta Motorolan mainoskampanjasta nousi pian mainoksen esittämisen jälkeen pienimuotoinen kohu, kun selvisi, että mainoksessa Megan Foxin peukalon tilalla oli käytetty stunttipeukaloa. Foxin omat sormet eivät nimittäin välttämättä ole universumin kauneimmat, minkä seikan myös supertähti itse on aiemmin haastatteluissaan myöntänyt.