Eliza Dushkun suosikkisarja viimein Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Useissa televisiosarjoissa ja elokuvissa urallaan näytellyt Eliza Dushku nähtiin taannoin The Alphabet Killer -elokuvassaan yläosattomissa. Suositun Dollhouse-sarjansa toimintakohtauksen kuvauksissa loppuvuodesta loukkaantunut Eliza Dushku on poseerannut aktiivisesti bikineissä ja jopa alastomana.

Dushkun tähdittämä Dollhouse starttaa Subilla keskiviikkona 17. maaliskuuta. Eliza näyttelee sarjassa Echo-nimistä nuorta naista, joka on joutunut erikoisen hyväksikäytön uhriksi. Hän työskentelee laittomassa, maanalaisessa ryhmässä, jota kutsutaan Dollhouseksi.

27-vuotias Eliza Dushku on nähty muiden muassa Buffy – vampyyrintappaja, Ruma Betty, Angel, 70’s Show ja Pelastaja -televisiosarjoissa sekä Tosi valheita -elokuvan tähtenä. Siinä hän näytteli Arnold Schwarzeneggerin tyttären roolia. Parhaillaan Dushku näyttelee Dollhouse-sarjassa ja toimii samalla myös sarjan tuottajana. Viimeksi Eliza Dushku nähtiin vähissä vaatteissa julkisuudessa Maxim-lehden näyttävissä kuvissa. Katso kuvat tästä.