Pelikaani iski televisiotähden takapuoleen suorassa lähetyksessä

Nettivideot · Stara.fi

Suorissa televisiolähetyksissä voi tapahtua mitä vain, ja usein tapahtuukin kaikenlaisia kommelluksia. Tällä kertaa Staran nettivideoissa nähdään kuinka eläintarhasta käsin suoraa lähetystä tehnyt toimittaja Steve Jacobs joutui yllättävään tilanteeseen.

Australialaisen Channel 9 -televisiokanavan säämies oli raportoimassa säätilanteesta Sydneyssä sijaitsevasta Taronga Zoo -eläintarhasta käsin. Hän asteli kuitenkin pelikaanin reviirille, eikä eläin suvainnut tuntematonta henkilöä väärässä paikassa. Niinpä televisiokatsojat saivat kuulla ensin sääkarttojen taustalla tuskaista huutoa. Ohjaajan siirrettyä kuvan eläintarhaan he saivat nähdä kuinka suurikokoinen lintu ahdisteli toimittajaa. Katso video tästä tai artikkelin alta.

Pelikaani tiesi ilmeisesti heti mikä oli toimittajan arka paikka, sillä se alkoi napsia tätä takapuolesta voimakkaalla nokallaan. Studiossa uutisankkuri totesikin pelikaanin rakastavan säämiehen ahteria. Ahdistelu päättyi vasta kun naispuolinen eläintenhoitaja tuli väliin ja vei pelikaanin kauemmaksi.