Näin teinityttömäiseltä Megan Fox näyttää siviilissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimmäksi julkkisnaiseksi useita kertoja äänestetty näyttelijä Megan Fox onnistuu usein välttelemään häntä seuraavia paparazzeja, koska neitokaisen siviili-look ei ole kovin räiskyvä. Nyt Megan Fox on kuitenkin jälleen kuvattu siviilissä.

Elokuvakaunotar oli viettämässä vapaapäiväänsä kaupungilla on-off -poikaystävänsä Brian Austin Greenin kanssa. Takavuosien supersuositun Beverly Hills 90210 -televisiosarjan tähden seurassa Fox ei ollut juuri laittautunut, vaan hänet nähtiin minimimeikeissä ja lippis syvällä päässään. Jalassaan hänellä oli mustat farkut ja kevyet varvastossut. Yksi kulkiessaan teinityttömäinen supertähti olisi voinut jäädä monelta kokonaan huomaamatta. Katso kuvat tästä.

Hieman tuoretta vertailukohtaa neitokaisen siviili- ja työtyylien välille antavat kuitenkin W Magazinen tuoreet muotikuvat, joissa Megan Fox nähdään puolestaan täysissä mallimeikeissä ja poseeraamassa studiossa. Katso kuvat tästä.