Pako-sarjan tähti pääsi vankilasta: Rottia ja torakoita!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta Pako-televisiosarjasta tutuksi tullut näyttelijä Lane Garrison on kärsinyt loppuun pitkän vankeustuomionsa, jonka hän sai rattijuopumuksesta ja kuolemantuottamuksesta. Hän joutui vaihtamaan vankilaa useampaan otteeseen tuomionsa aikana.

Joulukuussa 2006 Lane Garrison ajoi juovuspäissään puuhun ja onnettomuudessa kuoli hänen kyydissään ollut 17-vuotias nuori mies. Lisäksi kaksi muuta teini-ikäistä loukkaantui vakavasti. Nyt näyttelijä on kuitenkin kärsinyt tuomionsa ja päässyt vankilasta jo 22 kuukauden istumisen jälkeen. Hän on samalla avautunut kokemuksistaan In Touch -lehdessä. Kertomuksensa mukaan hän oli jonkinasteinen ongelmavanki, ja pahin paikka oli Los Angelesin aluevankila.

– Se oli yksi pahimmista paikoista. Siellä olet selviytymismielellä aamusta iltaan. Pohjois-Kalifornian Chinon vankilassa olin eristyksissä kolmen viikon ajan pienessä ja kuumassa sellissä, jossa vilisi rottia ja torakoita. En tehnyt mitään päästäkseni eristykseen, sillä he vain määräsivät minut sinne, Garrison kertoi.