Pako-tähdelle tuli pitkä vankilareissu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Pako-televisiosarjan tähti Lane Garrison saa miettiä pitkään mahdollisia pakosuunnitelmia, sillä hänet tuomittiin eilen yli kolmeksi vuodeksi ehdottomaan vankeuteen.

40 kuukauden tuomio tuli rattijuopumuksesta ja kuolemantuottamuksesta. Garrison ajoi viime vuoden joulukuussa kahden promillen juovuksissa kolarin, jonka seurauksena nuori teinipoika kuoli. Lisäksi kaksi 15-vuotiasta tyttöä loukkaantui.

Lane kärsii tuomionsa Kaliforniassa sijaitsevassa vankilassa, ja hän on tähänkin saakka istunut odottamassa oikeudenkäyntiä kahdessa eri vankilassa. Garrison murtui oikeudenkäynnin aikana ja anoi itkien anteeksiantoa kuolleen pojan vanhemmilta.

– Tulen tekemään kaikkeni, jotta poikanne nimi muistetaan. Tämä on minulle kova paikka ja se oli varmasti myös teille. Olen todella pahoillani siitä, että joku menetti läheisensä, sillä rakastan ihmisiä. Se on minulle tärkeintä. Olen yrittänyt ottaa teihin yhteyttä joka päivä, hän vaikersi uutistoimisto AP:n mukaan.

Murtuminen leimattiin amerikkalaisissa lehdissä heti näyttelemiseksi. Ainakaan se ei lopulta keventänyt Garrisonin saamaa ankaraa tuomiota. Vasta myöhemmin selviää kuinka pitkään tähti todellisuudessa kiven sisässä viettää. Tuomio tullee lyhenemään huomattavasti nyt määrätystä.