Olivia Wilde peppu pystyssä lattialla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Useista televisiosarjoista tuttu näyttelijä Olivia Wilde ei ole urallaan komeillut kovinkaan usein kohuotsikoissa, mutta viime vuonna tumma kaunotar teki läpimurtonsa, kun hänet valittiin Maxim-lehden äänestyksessä maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Sittemmin tilanne on muuttunut täysin.

Megan Foxin seuraaja poseerasi tuolloin esimerkiksi GQ-lehden lokakuun numeron sivuilla näyttävissä kuvissa, joissa kaunotar nähtiin keikistelemässä paljastavissa kuvissa rantahiekalla. ja myöhemmin myös yläosattomissa. Tuoreimmissa otoksissa Wilde nähdään keikistelemässä muiden muassa olohuoneen lattialla peppu pystyssä Elle-lehden sivuilla. Katso kuvat tästä.

25-vuotias irlantilais-amerikkalainen näyttelijätär Olivia Wilde on nähty muiden muassa televisiosarjoissa O.C. ja House. Valkokankaalla hän on näytellyt esimerkiksi elokuvissa Alpha Dog, Year One ja Fix. Äskettäin Megan Fox nimesi Wilden mielestään erityisen seksikkääksi naiseksi, jonka kanssa hän voisi harkita myös lesbosuhdetta.