Rosie Huntington-Whiteley mainostaa rinnoillaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman kovimpiin nousijoihin lukeutuva brittiläissyntyinen Rosie Huntington-Whiteley näkyy nykyisin lehtien palstoilla huomattavasti enemmän kuin vielä muutama kuukausi sitten. Hänestä muodostuikin viime vuoden aikana erittäin haluttu malli.

Ensimmäisen kerran Rosie Huntington-Whiteley oli otsikoissa nakuiltuaan viime kesänä kymmenen muun huippumallin kanssa maailmankuulussa Pirelli-kalenterissa. Ranskalaisnäyttelijä Olivier Martinezia nykyisin tapaileva neitokainen nähtiin loppuvuodesta Aubin & Wills -vaatemerkin joulukampanjassa, jossa hän riisui paitansa. Katso kuvat tästä.

22-vuotias englantilaissyntyinen Rosie Huntington-Whiteley tuli alunperin tunnetuksi Victoria’s Secret -mallina, ja vuonna 2008 hän koristi muiden muassa maineikkaan Vogue-lehden kantta. Tavistockissa syntynyt kaunotar on sittemmin nähtyi muiden muassa Teen Vogue ja Vogue Nippon -lehdissä. Hänet löydettiin aikoinaan malliksi suoraan koulunpenkiltä. Omasta mielestään hän ei ollut tarpeeksi nätti malliksi, mutta toista mieltä ovat olleet muiden muassa Ralph Lauren, Tommy Hilfiger ja Max Azria.