Chris Brown onnitteli Rihannaa – vankilatuomio uhkaa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu r&b-tähti Rihanna täytti eilen 22 vuotta. Hän joutui vuosi sitten silloisen poikaystävänsä Chris Brownin pahoinpitelemäksi. Mies tuomittiin sittemmin koviin rangaistuksiin, joiden osana hänelle määrättiin viiden vuoden lähestymiskielto Rihannaan. Nyt tätä kieltoa on mahdollisesti rikottu.

Oikeuden määräyksen mukaan Chris ei saa olla missään tekemisissä Rihannan kanssa. Ei edes julkkisjuhlissa, joissa lähestymiskiellon etäisyys on määrätty muita tilaisuuksia pienemmäksi. Nyt Chris on kuitenkin mahdollisesti rikkonut oikeuden määräystä onnitellessaan ex-tyttöystäväänsä.

Amerikkalaisen X17-julkaisun mukaan hiphop-artistin henkivartija olisi eilen vieraillut Rihannan kotona. Lähestymiskielto kieltää osapuolia olemasta toisiinsa yhteydessä myös kolmansien osapuolten kautta, joten henkivartijan vierailun epäillään nyt rikkoneen oikeuden määräyksiä. Mikäli näin katsotaan tapahtuneen, on Chris Brown mahdollisesti joutumassa kiven sisään. Määräyksen antanut tuomari on jo aiemmin joutunut korostamaan räppärille että määräyksen rikkomisella on vakavat seuraukset.