Suosikkisarja lopetetaan kolmen jakson jälkeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmanlaajuinen taloustaantuma on viimeisen vuoden aikana iskenyt kovasti myös Hollywoodiin, jossa televisioyhtiöt ovat aikaisempaa kärkkäämpiä lopettamaan esimerkiksi televisiosarjojen esittämisen, mikäli ohjelmat eivät heti pääse tavoitteeseensa. Tästä on useampiakin tuoreita esimerkkejä.

Viime syksynä New Yorkissa kuvattu Ashton Kutcherin The Beautiful Life lopetettiin vain kahden jakson jälkeen, mikä oli aikanaan varsinainen uutispommi. Tuorein tapaus ei tosin jää tästä kovinkaan kauas, sillä nyt Fox-kanava on nyt päättänyt lopettaa Past Life -nimisen suosikkisarjan vain kolmen jakson jälkeen.

Suosikkisarjan siksi, että viime viikolla nähty jakso keräsi miljoonia katsojia. Asiasta uutisoineen Variety-lehden mukaan ohjelma olikin kyseisen ajankohdan neljänneksi katsotuin ohjelma Yhdysvalloissa. Se ei kuitenkaan riittänyt, sillä ensi torstain jakso jää yllättäen sarjan viimeiseksi. MJ Rosen The Reincarnationist -kirjaan perustuvaa sarjaa on tehty kokonainen tuotantokausi, ja loput jaksot esitetään mahdollisesti ensi kesänä.