Suomalaista BB-julkkista kiristetään alastonkuvilla – uhataan myydä eniten maksavalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -kilpailusta tuttu Niko Saarinen, eli BB-Niko, toimii nykyisin edelleen televisiossa juontaessaan chat-ohjelmaa. Hän kertoo kuulumisistaan viihdelehti Staran blogissaan, ja tällä kertaa Niko paljastaa varsin synkän asian yksityiselämästään.

Niko Saarinen nimittäin paljastaa joutuneensa kiristyksen kohteeksi. Hän sai viikonloppuna salaiseen kännykkänumeroonsa tekstiviestin, jossa hänen alastonkuviaan uhattiin myydä niistä eniten maksavalle lehdelle.

– Sano Nikolle et mul on sen alastonkuvii ajalta ennen kuin meni bb:hen. Mitä teen? Haluan nikon vastauksen. Vai laitanko 7päiväälle. K**pä näkyy selvästi. Tai sitten hymyyn kumpi maksaa eniten? Mitä teen?? Viestissä uhattiin alastonkuvien myymisellä.

Niko toteaa blogissaan innostuneensa ajatuksesta ja suosittelee yrittämään kuvien myymistä myös Seuraan ja Apuun. Lisäksi hän kertoo innostuvansa toden teolla, jos iltapäivälehdet kiinnostuisivat kuvista. Hieman vakavoiduttuaan Niko kuitenkin myöntää ottavansa asian seuraavaksi puheeksi lakimiehensä kanssa. Hän ei kuitenkaan usko kuvien olemassaoloon.

– En ole paniikissa, sillä on hyvin epätodennäköistä että tälläisiä kuvia on kyseisellä henkilöllä. Ja jos tälläisiä löytyy on ne kuvattu tosiaan salaa. Olen muutaman kerran ottanut vastaavia kuvia seurustelukumppanieni kanssa, mutta ne kuvat kyllä ovat visusti tallessa omalla koneellani ja eivät ne kovin HC-kamaa ole, Niko kirjoittaa Staran blogissaan.

Nikon blogia voi lukea viihdelehti Starassa osoitteessa blogit.stara.fi/nikosaarinen.