Mila Kunis on söpöyden huippu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa lähinnä 70’s Show -televisiosarjasta tutuksi takavuosina tullut näyttelijätär Mila Kunis on nähty vuosien varrella pariinkin otteeseen poseeraamassa näyttävissä kuvissa lehtien palstoilla ja Boot Camp -elokuvassa myös alastomana. Samalla nuoresta teinitähdestä on varttunut todellinen Hollywood-kaunotar.

Taannoin Milan epäiltiin ottaneen kuvien perusteella silikonit rintoihinsa, mutta väitteille ei saatu tuolloin vahvistusta. Viikonloppuna hänet ikuistettiin WGA Awards -palkintogaalassa näyttävään mustaan cocktail-asuun sonnustautuneena. Ei liene kovin kaukana totuudesta, jos häntä näiden kuvien perusteella nimitetään söpöyden huipuksi. Katso kuvat tästä.

Ukrainassa syntynyt Mila Kunis on nähty 70’s Show -sarjan lisäksi pääasiassa pienen budjetin elokuvissa. Hän tähditti taannoin myös suomalaiseen Max Payne -peliin pohjautuvaa elokuvaa, jonka tähtinä nähtiin hänen lisäkseen muiden muassa Mark Wahlberg ja Ludacris.