Shakira söi kuormasta – pokasi nuoren tennistähden?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin parin vuoden opintovapaan musiikkiuraltaan pitänyt latinotähti Shakira on viime päivinä nähty tennistähti Rafael Nadalin seurassa. Nadal nähdään kaunottaren tuoreimmalla Gypsy-kappaleen musiikkivideolla, mutta nyt pikkulinnut ovat laulaneet, että supertähtien välillä olisi jotain työtoveruutta syvempää.

People-lehden mukaan 33-vuotias Shakira olisi nimittäin syönyt niin sanotusti kuormasta musiikkivideonsa kuvauksissa ja iskenyt silmänsä videolla vierailevaan itseään kymmenen vuotta nuorempaan 23-vuotiaaseen miestähteen.

Heidät nähtiin viime viikonloppuna yhdessä Barcelonassa sijaitsevassa W-hotellissa. Nyt parivaljakon epäillään olevan pariskunta, sillä lehden saamien tietojen mukaan he viihtyivät hotellin ravintolassa järjestetyllä illallisella huomattavan hyvin keskenään. Sama asia huomattiin jo musiikkivideon kuvauksissa.

– Siinä oli selvää kemiaa. He kikattivat ja flirttailivat keskenään, silminnäkijä kertoi videon kuvauksista.