Vaaratilanne Amazing Race -ohjelmassa

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin varsin suositussa Amazing Race -seikkailuohjelmassa kilpailijat joutuvat usein tekemään vaativiakin suorituksia. Näin on tapahtunut myös parhaillaan Yhdysvalloissa esitettävällä tuotantokaudella. HUOM! Artikkeli sisältää juonipaljastuksen, joten älä lue sitä mikäli haluat säilyttää jännityksen.

Kyseisessä jaksossa kilpailijat olivat Chilessä, jossa he saivat tehtäväkseen lypsää lehmiä. Eläimet eivät kuitenkaan olleet kovin tyytyväisiä tottumattomien lypsäjien otteisiin, vaan antoivat heille tuntuvia vastalauseita. Lehmät potkivat nimittäin useampiakin kilpailijoita voimakkailla takajaloillaan. Eräs kilpailija sai napakan iskun käteensä, mutta vakavampikin tilanne sattui. Katso video tästä tai artikkelin alta.

Kilpailun historian vanhin osanottaja, 71-vuotias Jody Kelly, sai nimittäin lehmältä voimakkaan potkun päähänsä. 22-vuotiaan Shannon-tyttärensä kanssa kisassa mukana ollut ja toisena pudonnut Kelly ei kaikeksi onneksi loukkaantunut tilanteessa. Kaiken lisäksi hän jatkoi lypsämistä toisen lehmän kanssa. Kilpailija kertoi myöhemmin People-lehdelle nauttineensa osallistumisesta välikohtauksesta huolimatta. Hän kertoi halunneensa näyttää, että 71-vuotiaskin voi vielä seikkailla ja tehdä muutakin kuin odottaa kuolemaa sohvalla maaten.