Idol-tähti Adam Lambert: Susan Boylen levy on karmea!

Viihdeuutiset · Stara.fi

American Idol -kilpailun menestyksen myötä supertähdeksi noussut laulaja Adam Lambert on yllättäen iskenyt sanalllisesti kollegansa Susan Boylen kimppuun. Adam haukkui skottilaulajan ja nimitti hänen levyään karmeaksi.

28-vuotias avoimen homoseksuaali laulajatähti myi taannoin For Your Entertainment -nimistä debyyttialbumiaan peräti 200.000 kappaletta viikossa. Britain’s Got Talent -kisasta tähdeksi noussut Susan Boyle rikkoi puolestaan omalla esikoisellaan listaennätyksiä sekä Britanniassa että Yhdysvalloissa.

– Olen iloinen hänen menestyksestään, mutta hänen albuminsa on karmea. Wild Horses -kappale sai minut nauramaan makeimmin. Olin kuolla kun kuulin sen kappaleen. Nauroin vedet silmissä. Se oli varmasti kauheinta mitä sille kappaleelle voi tehdä, Adam Lambert totesi The Sun -lehdessä.

Viihdelehti Stara pirautti taannoin Adam Lambertille hänen kotiinsa Los Angelesiin, jossa hän oli parhaillaan nauttimassa aamiaistaan. Kuuntele haastattelu tästä.