Johanna Tukiaisen Facebook-viharyhmä poliisitutkintaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohujulkkis Johanna Tukiainen on ollut jo pidempään ongelmissa Facebook-palvelun kanssa monellakin tavalla. Hänen profiilinsa on esimerkiksi ollut suljettuna ja hän on saanut palvelun käyttäjiltä runsaasti kritiikkiä. Nyt poliisi on ottanut Tuksun mukaan tutkittavaksi häneen liittyvän viharyhmän.

– Facebookin eräs erittäin mauton ja törkeä viharyhmä on nyt poliisitutkinnassa, he ovat onneksi ottaneet asian erittäin vakavasti. En ajattele niin, että jokainen nettiherjaus minusta pitää tutkia. Tosiasia on se, että kaikki julkisuuden henkilöt joutuvat nettiherjauksen kohteeksi jossain vaiheessa, Johanna Tukiainen kirjoittaa.

Lisäksi myös erään lehden keskustelupalstan kirjoitukset ovat Tuksun mukaan tutkinnassa. Hän vertaa tapausta taannoiseen Susan Ruususen tapaukseen.

– Erään juorulehden keskustelupalstat ovat tosin myös poliisitutkinnassa, vaikka se ei olekaan yhtä sairas palsta kuin Facebookissa. Jokainen muistaa varmaan Susan Ruususen tapauksen, hänen nettiherjaajiaan saatiin hyvin kiinni ja monet heistä joutuivat maksamaan sakkoja Ruususelle. Hyvä niin!!!