Näin uusia Big Brother -asukkaita etsitään nyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Big Brother -realityohjelma etsii jälleen uusia asukkaita ohjelman kuudennen tuotantokauden BB-taloon. Asukashaku alkaa 18. maaliskuuta. Tuotantotiimi etsii uusia asukkaita kahdeksalta paikkakunnalta ympäri Suomea.

– Viime vuoden laaja-alainen ja monikulttuurinen casting onnistui erinomaisesti: Aso, Kätlin, Esa A ja Terttu olivat kaikki hyvin erilaisia persoonia. Tänä vuonna haluamme taloon entistä kattavamman edustuksen tämän päivän suomalaisia; ikään, sukupuoleen ja taustaan katsomatta, sanoo tuottaja Mikko Räisänen.

Big Brother 2010 -asukashakukiertue:

18.3 Helsinki, Amarillo Helsinki, Mikonkatu 919.3 Turku, Amarillo Turku, Aurakatu 523.3 Lappeenranta, ilmoitetaan myöhemmin24.3 Kuopio, Amarillo Kuopio, Kirjastokatu 1025.3 Jyväskylä, Amarillo Jyväskylä, Puistokatu 226.3 Tampere, Amarillo Tampere, Sokos Hotel Ilves, Hatanpään valtatie 129.3 Oulu, Amarillo Oulu, Kirkkokatu 1530.3 Rovaniemi, Amarillo Rovaniemi, Sokos Hotel Vaakuna, Koskikatu 410.4 Helsinki, Amarillo Helsinki, Mikonkatu 9.