Penelope Cruz alastomana kylvyssä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinotähti Penelope Cruz tähdittää parhaillaan maailmalla suuren suosion saanutta Nine-elokuvaa. Sitä ennen hänet nähtiin hoviohjaajansa Pedro Almodovarin elokuvassa Särkyneet syleilyt, eli Los Abrazos Rotas, jossa hänet nähtiin myös alastomana.

Taannoin Penelope tähditti myös Elogy-nimistä elokuvaa, jossa hänet nähtiin muiden muassa kylpemässä ilman rihman kiertämää. Nyt parin vuoden takaisesta elokuvasta on julkaistu ikään kuin muistutuksena kuvia verkossa. Katso kuvat tästä.

35-vuotias Penelope Cruz on ollut viime aikoina sitkeiden kihlaushuhujen kohteena, sillä hänen ja miesystävänsä Bardemin epäillään kihlautuneen. Julkkispari on ikuistettu jo useita kertoja romanttisissa tunnelmissa yhdessä niin kaupungilla kuin rannallakin. Ensimmäisen kerran julkkisparin suhteesta huhuttiin jo 17 vuotta sitten, kun molemmat tähdittivät Jamon Jamon -elokuvaa. Tuolloin heidän kerrottiin harjoitelleen elokuvan seksikohtauksia myös tosielämässä.