Susan Boyle liian sekaisin selviytyäkseen supersuosiosta?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime kesänä Britain’s Got Talent -ohjelmasta kertaheitolla supertähdeksi noussut 48-vuotias skottilaulaja Susan Boyle on kärsinyt mielenterveydellisistä ongelmista siitä saakka. Viime viikolla Susan Boyle esiintyi Italiassa San Remon musiikkifestivaaleilla. Hän kertoi yleisölle, ettei unelmilla ole parasta ennen -päivää ja totesi elävänsä jatkossakin omaa unelmaansa.

Samoihin aikoihin hänen kaksi veljeään pyysivät laulajan taustavoimia pitämään erityistä huolta siskostaan, jonka hyvinvoinnista veljet ovat hyvin huolissaan. Veljet ilmaisivat huolensa siitä kuinka Susanin mielenterveys kestää maailmanlaajuisen suosion aiheuttamat paineet.

– Hän matkustaa koko ajan ympäri maailmaa ja tämä koko supersuosio on uuvuttavaa. Hän on edelleen ahdistunut ja yksinäinen, Gerry-veli kertoi People-lehdelle ja toinen veli oli samaa mieltä.

– Hän tarvitsee ympärivuorokautista huolenpitoa. Hänen peräänsä täytyy katsoa, John-veli puolestaan totesi.

Susan Boyle eli yhdessä äitinsä kanssa tämän kuolemaan saakka vuonna 2007. Hänellä ei ole kovin pitkää kokemusta omillaan asumisesta ja huippusuosion aiheuttama stressi on onnistunut nujertamaan vahvempiakin ihmisiä. Myös laulajan pitkäaikainen ystävä Lorraine Campbell ilmaisi huolensa lehdessä, mutta totesi Susanin voivan tulla hänen luokseen yökylään koska tahansa.