Michael Douglasin huumekauppias-poika viruu sellissä – elinkautinen odottaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin kuinka näyttelijä Michael Douglasin jälkikasvu on jälleen kunnostautunut rikollisilla teillä jäädessään kiinni huumekaupasta. Hän on tunnustanut syyllistyneensä amfetamiinin ja kokaiinin salakuljettamiseen ja myymiseen, josta hän voi saada jopa elinkautisen vankeustuomion.

31-vuotias Cameron Douglas on istunut kiinni jäämisestään saakka jo yli puolen vuoden ajan kaltereiden takana, ja eilen hänelle järjestettiin jälleen uusi oikeuden käsittely. Tuomari ei kuitenkaan suostunut päästämään poikaa vastaamaan syytteisiin vapaalta jalalta takuita vastaan. Puolustus vetosi vapauden puolesta, jotta Cameron pääsisi vieroitushoitoon. Tuomarin mukaan hän joutuisi kuitenkin vain enemmän huumekoukkuun vapaalla, TMZ kertoi.

Seuraava oikeudenkäynti asiassa järjestetään vasta tämän vuoden elokuussa. Siihen saakka poika odottaa istuntoa sellissään. Cameron pidätettiin heinäkuussa 2008 Manhattanilla sijaitsevassa hotellissa. Ensin poikaa pidettiin kotiarestissa, mutta hänet siirrettiin vankilaan kun tyttöystävä yritti salakuljettaa hänelle heroiinia sähköhammasharjaan kätkettynä. Isänsä ja isoisänsä tavoin myös Cameron Douglas on näytellyt elokuvissa. Hänet nähtiin sivuosassa esimerkiksi vuonna 2003 ensi-iltansa saaneessa It Runs in the Family -elokuvassa.