Näin Paloma Faith juhli Suomen keikkansa backstagella

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipoppari Paloma Faith käväisi äskettäin keikalla Suomessa. Viime vuonna läpimurtonsa tehnyt laulajatähti esiintyi Helsingissä ja kuvasi samalla myös videomateriaalia, jonka hän on nyt julkaissut YouTube-videoblogissaan.

Videolla poppari ihmettelee helsinkiläisen hotellin ikkunasta lumen suurta määrää ja kiittelee suomalaiselta muotisuunnittelijalta Minna Parikalta saamistaan lahjoista. Tämän jälkeen hän suuntaa keikkapaikan takahuoneeseen, jossa katsojat pääsevät kurkistamaan kulissien takaiseen supertähtielämään. Möet-shampanja virtaa ja suomalaisten kolmioleipien nimille nauretaan. Katso video tästä tai artikkelin alta.

– Meistä Suomi oli todella cool. Yleisö oli upea. He tanssivat, lauloivat mukana, taputtivat ja hyppivät ilmaan. Hurraa-huuto Suomelle! Paloma Faith hehkutti keikkansa jälkeen.

24-vuotias Paloma Faith Blomfield on brittiläinen laulaja-näyttelijä, jonka esikoissingle Stone Cold Sober on jo ehtinyt saavuttaa kultaa ja kunniaa samoin kuin hänen debyyttialbuminsa Do You Want The Truth Or Something.