Näin supertähtien kuvia photoshopataan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina on julkisuudessa esitelty useiden supertähtien kuvia, joita on käsitelty varsin ilmiselvästi digitaalisella kuvankäsittelyllä. Yhdestä viime vuoden noloimmista tapauksista vastasi kuitenkin näyttelijäkaunotar Demi Moore, jonka ”aito” kuva osoittautui merkittävästi parannelluksi hänen väitteistään huolimatta.

Nyt amerikkalainen Hawt Magazine on saanut kerättyä varsin näyttävän kattauksen tunnettujen supertähtien valokuvia ennen ja jälkeen kyseisten kuvien digitaalisen käsittelyn. Mukana on useita tuttuja tähtiä, kuten muiden muassa Britney Spears, Cameron Diaz, Penelope Cruz, Jessica Biel, Angelina Jolie, Megan Fox ja Madonna. Katso ennen ja jälkeen -kuvat tästä.

Galleriassa mukana oleva realitytähti Kim Kardashian nousi taannoin samasta aiheesta otsikoihin, kun hän poseerasi uuden hajuvetensä mainoskuvassa huomattavasti paparazzikuvia hoikempana. Joulukuussa brittiviranomaiset kielsivät Olay Definity -kosmetiikkamainoksen, koska sen mainoskuva oli liian käsitelty ja se antoi siten väärän kuvan tuotteen tehosta.