Tämä Paris Hiltonin olutmainos kiellettiin liian seksikkäänä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme pari viikkoa sitten kuinka seurapiirijulkkis Paris Hilton yllätti sekoilemalla Brasiliassa oluthuuruisissa juhlissa. Seuraavana päivänä hän poseerasi hotellinsa parvekkeella oluttölkin kanssa. Viimeistään silloin selvisi, että kyse oli olutmainoksesta.

Nyt on saanut ensi-iltansa myös samaan Devassa-olutmerkin mainoskampanjaan liittyvä televisiomainos, jossa paparazzikuvaaja vaanii asunnossaan keikistelevää Paris Hiltonia naapuritalosta käsin. Mainoksessa Hilton noutaa oluen jääkaapista ja alkaa keikistellä sen kanssa paparazzille varsin sensuelliin sävyyn. Se on nyt ollut liikaa brasialaisille.

Maan viranomaiset ovat nyt kieltäneet mainoksen esittämisen, koska se on liian sensuelli. Maan lakien mukaan olutmainoksessa ei saa olla lainkaan sensuelleja piirteitä. Vaatimus tuli yllätyksenä, koska mainoksessa ei näytetä juuri lainkaan paljasta pintaa. Viranomaisten näkemys on kuitenkin selvä.

– Tämän mainoksen ongelma ei ole vaatetuksen puute, vaan sen sensuelli luonne. Nainen bikineissä rannalla ei välttämättä ole sensuelli. Se riippuu niin kokonaisuudesta, viranomaiset perustelivat The Sun -lehden mukaan.

Katso mainos tästä tai artikkelin alta.