Tiger Woods sai kenkää jättisponsoriltaan seksiskandaalin takia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Golf-tähti Tiger Woods astui kuukausien tauon jälkeen julkisuuteen reilu viikko sitten järjestämässäämn lehdistötilaisuudessa. Urheiluhistorian suurin seksiskandaali ei kuitenkaan ollut hänen kohdaltaan vielä ohi. Nyt jälleen yksi hänen pääsponsoreistaan on nimittäin lopettanut yhteistyön.

Skandaali tuli julki 27. marraskuuta, ja jo reilun viikon kuluttua PepsiCo Inc. –yhtiö ilmoitti lopettavansa urheilutähden Gatorade Tiger Focus -nimikkojuoman valmistuksen. Tuolloin yhtiö korosti, että päätös lopettamisesta oli tehty jo aiemmin ja että Gatorade tulee jatkamaan yhteistyötä Tigerin kanssa.

Nyt tilanne on kuitenkin muuttunut. Gatorade ilmoitti eilen, että se on virallisesti lopettanut yhteistyön Tiger Woodsin kanssa. Julkaisemassaan lehdistötiedotteessa yhtiö myös perusteli päätöstään.

– Emme enää näe, että Tigerillä olisi roolia markkinointiponnistuksissamme ja olemme siksi päättäneet yhteistyömme. Yhteistyömme Tiger Woods -säätiön kanssa tulee kuitenkin yhä jatkumaan. Toivotamme hänelle kaikkea hyvää, Gatoraden tiedotteessa kerrottiin.

Seksiskandaalin julkitulon jälkeen monet muutkin sponsorit, esimerkiksi Accenture ja AT&T, ovat jättäneet Woodsin. Osa on kuitenkin jatkanut yhteistyötä. Näistä Nike, Tag Heuer ja Gillette ovat Wall Street Journal -lehden mukaan kuitenkin ottaneet skandaalin takia hieman etäisyyttä yhteistyöhön.