Simon Cowell: ”Botox normaalia kuin hampaiden pesu”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Useiden realityohjelmien tuomarina superjulkkikseksi noussut Simon Cowell on ottanut osaa maailmalla vellovaan keskusteluun kauneusleikkauksista ja erityisesti Botoxin käytöstä. Aineita puoltava julkkistähti pitää botuliinin käyttöä aivan normaalina.

50-vuotias Cowell myöntää käyttävänsä ikääntymisen vaikutuksia poistavaa Botoxia säännöllisesti, koska hän ei halua näyttää vanhalta. Naisystävänsä Mezhgan Hussainyin kanssa äskettäin kihlautunut Simon ei pidä asiaa mitenkään outona.

– Tietenkin olen käyttänyt sitä. Minulle se on kuin harjaisin hampaani. Jotain joka tekee hampaistasi valkoisemmat tai jotain joka poistaa ryppyjä, Simon Cowell totesi Daily Mail -lehden mukaan.

Tästä mielipiteestään huolimatta hän vetää rajan kuitenkin varsinaisiin kauneusleikkauksiin, koska hän ei halua näyttää ”todella oudolta”. Samalla hän korosti terveellisten elämäntapojen merkitystä ulkonäköön ja nuorekkuuteen.

– Minä pidän huolta itsestäni. Syön terveellisesti hyvää ruokaa.