BB-Nikon muodonmuutos meni piloille: ”Vi**ttaa!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -realitykisasta tunnetuksi tullut televisiokasvo Niko Saarinen kirjoittaa viihdelehti Staran blogissaan kuvien kera kuinka hänen tuorein muodonmuutoksensa meni mönkään. Nikon oli määrä vaalentaa hiuksensa koska oli kyllästynyt peilikuvaansa.

– Mulla on taas se aika vuodesta, että kaikki tuntuu menevän ihan päin ******.  Olen niin totaalisen kyllästynyt näyttämään itseltäni. Inhoan peilikuvaani ja kaikkea itsessäni. Tää voi kuulostaa todella teinimäiseltä, mutta kun fiilis on kuin jyrän alle jääneellä, niin se vaan on. Minkäs teet? Niko kirjoitti Staran blogiinsa.

Hän julkaisi samalla myös kuvia tuoreimmasta operaatiosta ja lopputuloksesta, joka ei vastannut odotuksia. Kuva lopputuloksesta löytyy alta ja muut kuvat Nikon blogista. Punertavankertainen hiuskuontalo ei ollut Nikon mieleen ja mies päästeli siksi kirosanoja myös tekstimuodossa.

– Ei toivottu lopputulos, älä kokeile tätä kotona.. Minä kokeilin & vi**ttaa, Niko manasi lopputulosta.

Nikon kuulumisia voi seurata hänen blogissaan osoitteessa blogit.stara.fi/nikosaarinen sekä Jetset Live! -palvelussa, jossa on mukana kymmeniä muitakin koti- ja ulkomaisia julkkiksia.