Jaloillaan kohahduttanut naistähti: ”Olen 42-vuotias ja erittäin karvainen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehdet ympäri maailmaa kertoivat tammikuun lopulla kuvista, joissa amerikkalainen koomikko ja televisioemäntä Mo’Nique esitteli Golden Globe -palkintogaalan punaisella matolla karvaisia jalkojaan kuvaajille.

Gaalassa Precious -elokuvasta parhaan naissivuosan palkinnon voittanut Mo’Nique, oikealta nimeltään Monique Imes, on nyt kommentoinut jalkojaan Barbara Waltersin emännöimässä Oscar-ohjelmassa. Hän totesi ytimekkäästi, ettei tule koskaan ajamaan karvojaan ja että myös hänen miehensä pitää niistä.

– Hän rakastaa karvaisia jalkojani ja sillä siisti. Yritin kerran ajella karvojani, mutta se oli liian epämukavaa ja kivuliasta. En enää koskaan tekisi sitä itselleni. Olen 42-vuotias ja erittäin karvainen, Mo’Nique totesi.

Samassa haastattelussa hän paljasti ettei eroaisi aviomiehestään mikäli tämä harrastaisi avioliiton ulkopuolella seksiä kerran tai vaikka kaksikymmentä kertaa.

Neitokainen ei paljastellut karvaisia sääriään ensimmäistä kertaa, mutta ne tuottavat joka kerta samanlaisen ihmetyksen. Mo’Nique on urallaan ja esimerkiksi kirjoittamissaan kahdessa kirjassa sivaltanut komiikan keinoin laihoja naisia. Esimerkiksi hänen vuonna 2006 julkaistun ruokakirjansa nimi on Laihoihin tyttöihin ei voi luottaa.