Pikkulapsen Lady Gaga -esitys tyrmistytti Talentissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla varsin suosittu Talent-ohjelma on levinnyt myös Brasiliaan saakka. Siellä Qual e o seu talento? -nimisenä esitettävässä ohjelmassa on nyt nähty varsin tyrmistyttävä esitys, kun överiksi meikattu pikkutyttö Laura Montana esitti uimapukuun sonnustautuneena omat näkemyksensä nykypäivän pophiteistä.

Lady Gagan Bad Romance ja Paparazzi -kappaleet ohjelmassa koreografioiden kera esittänyt Laura sai sikäläisen yleisön villiintymään, mutta muualla maailmassa esitys on aiheuttanut lähinnä tyrmistystä. Paikallinen tuomaristo päästi nuoren lapsitähden kuitenkin kilpailussa semifinaaleihin Ana Cristina -äidin hurratessa. Katso video tästä tai artikkelin alta.

Pikkutyttö purskahti myöhemmin haastattelussa itkuun ja meikit valuivat kyynelten mukana hänen poskillaan. Amerikkalaisten viihdelehtien keskusteluissa ja esimerkiksi YouTubessa esitys on saanut aikaan valtavan vastalauseiden myrskyn. Monien mielestä pikkutytön meikkaaminen ja pukeminen uimapukuun oli vakava virhearvio sekä ohjelmalta että tytön vanhemmilta.