Rihannan kaula-aukko vailla vertaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu r&b-laulaja Rihanna on tottunut kohahduttamaan asuillaan kuin Lady Gaga ikään. Taannoisen pahoinpitelynsä jälkeen laulajatähti on ottanut selvästi aikaisempaa rohkeamman linjan niin siviilissä, promokuvissa kuin julkkisjuhlissakin.

Parhaillaan Euroopassa kiertävä Rihanna on nyt ottanut osaa myös Berliinissä järjestettyy Echo-gaalaan, jossa palkittiin ansioituneita saksalaisia musiikintekijöitä sekä ulkomaisia suosikkeja. Barbadoslainen kaunotar oli pukeutunut tilaisuuteen todella näyttävään kaapumaiseen asuun, jonka kaula-aukko ulottui vatsaan saakka. Upealla laulajalla ei luonnollisestikaan ollut yllään rintaliivejä. Katso kuvat tästä.

Punaisella matolla innokkaasti poseerannut Rihanna nähtiin lähes yhtä paljastavassa asussa vain pari päivää sitten, kun hän poseerasi ilman paitaa ja rintaliivejä toppatakissa. Hänet nimittäin kiinnitettiin Gio-Goi -vaatemerkin uudeksi mainoskasvoksi, kun brittimerkki aikoo ryhtyä valloittamaan myös Yhdysvaltojen markkinoita.