Rihanna toppatakkimainoksessa ilman paitaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu r&b-tähti Rihanna on solminut jälleen uuden yhteistyösopimuksen. Monet poptähdet hankkivat nykyisin aikaisempaa enemmän varallisuutta musiikkiuran lisäksi myös erilaisilla mainos- ja sponsorisopimuksilla. Rihanna on Gio-Goi -vaatemerkin tuorein julkkkiskiinnitys.

Supertähti on nyt ikuistettu vaatemerkin mainoskuvauksissa pelkkään lippalakkiin ja siniseen toppatakkiin sonnustautuneena. Hänellä ei nimittäin ole takin alla lainkaan paitaa tai rintaliivejä. Katso kuva tästä. Aiemmin saman rockhenkisen merkin mainoskasvoina ovat toimineet muiden muassa Amy Winehouse, Lily Allen, Pete Doherty ja Liam Gallagher.

Rihanna on siis vaatemerkin ensimmäinen hieman popimpaa suuntausta edustava mainostähti. Anthony ja Chris Donnellyn perustama vaatemerkki aikoo saada r&b-kaunottaren myötä jalansijaa Britannian sijaan myös Yhdysvalloissa, ja The Sun -lehden mukaan ensimmäinen New Yorkin kauppa onkin jo suunnitelmissa.