Tältä bikinikaunottarelta Kylie Minogue peri kauneutensa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australalainen menestysartisti Kylie Minogue kuuluu niihin äärimmäisen harvoihin ihmisiin, jotka ovat saaneet kansainvälisen listaykkösen kolmella eri vuosikymmenellä. Näyttelijänä uransa aloittanut kaunotar työstää parhaillaan uutta materiaalia Nervo-kaksoskaunottarien kanssa.

Kylien perhe ei ole ollut kovin ahkerasti julkisuudessa hänen poptähtenä toimivaa Dannii Minogue -siskoaan lukuunottamatta. Sisarukset tunnetaan näyttävinä naisina, mutta heidän vanhempansa ovat pysytelleet pääasiassa poissa julkisuudesta. Tammikuussa Kylie kuitenkin suivaantui, kun lehdessä julkaistiin aivan väärän naisen kuva hänen äitinään.

Räväkkä laulaja korjasi kuitenkin tilanteen julkaisemalla blogissaan oikean kuvan äidistään. Otos ei ollut kuitenkaan kovin tuore, sillä Kylien julkaisemassa kuvassa äiti nähdään noin parikymppisenä poseeraamassa kukkapuskan vieressä bikineissä. Kylien ja kymmenien muiden supertähtien kuulumisia voi seurata reaaliajassa Jetset Live! -palvelussa.

Kylie Minogue Mom