George Clooney yllätti Oscar-yleisön

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodissa on parhaillaan käynnissä viihdemaailman suurin vuosittainen tapahtuma, kun Oscar-gaala on hiljalleen käynnistymässä. Parhaillaan supertähdet toisensa perään saapuvat pitkillä limusiineillään juhlapaikalle ja antavat haastatteluita sankalle toimittajajoukolle. Yksi on kuitenkin joukosta poissa.

Tänään parhaan miespääosan Oscar-palkinnon saajaksi ehdolla oleva George Clooney ei nimittäin suunnannut suoraan punaiselle matolle ja sisään julkkisjuhliin, vaan hän yllätti paikalle saapuneen yleisön toden teolla. Clooney suuntasi muista tähdistä poiketen kadun toiselle puolelle tervehtimään fanejaan ja jakamaan nimikirjoituksiaan.

Aidan vierellä faneja jututtaneella supertähdellä ei tuntunut olevan minkäänlaista kiirettä suunnata ulkoa fanien luota sisätiloihin. Myös suoraa lähetystä kommentoineet antoivat Clooneylle kunniaa faniensa erinomaisesta huomioimisesta. Samaa mieltä ovat varmasti ne lukuisat ihmiset, joille näyttelijä antoi nimikirjoituksensa ja joiden kanssa hän vaihtoi lyhyesti kuulumisia.