Harry Potter -päätähti sai rajun ruokamyrkytyksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuosittujen Harry Potter -elokuvien päätähti Daniel Radcliffe jouduttiin kiidättämään viime viikolla sairaalahoitoon hänen vieraillessaan New Yorkissa. Syynä oli hänen saamansa äkillinen ruokamyrkytys.

Kyse ei ollut mistään pienestä pöpöstä, sillä asiasta uutisoineen The Sun -lehden mukaan näyttelijä joutui viettämään sairastumisensa takia kaksi päivää vuodeosastolla. 20-vuotias Daniel Radcliffe pääsi palaamaan lentäen Britanniaan vasta lauantaina. Silminnäkijöiden mukaan hän kertoi lennolla kanssamatkustajilleen varsin avoimesti vatsataudistaan.

– Hän näytti valkoiselta kuin lakana. Hän kertoi tuntevansa että olisi kuolemaisillaan ja hän viettikin suurimman osan lennosta vessassa, mukana ollut kertoi lehdelle.