Johanna Tukiainen: ”Martina Aitolehti näyttää Milla Magialta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohublondi Johanna Tukiainen on jälleen avautunut tekemisistään Seiskan blogissaan. Tällä kertaa Tuksu valottaa taannoista välikohtaustaan salarakkaana tunnetuksi tulleen Martina Aitolehden kanssa. Kyseessä oli ilmeisen varsin värikäs sanaharkka, joka päättyi heidän osaltaan nestemäisissä merkeissä.

– Martina Aitolehdon kanssa oli risteilyllä riita, mutta se oli ihan syystäkin. Mielestäni kyseinen henkilö kuvittelee ihan liikaa itsestään. Kävin kysymässä häneltä, missä mahtaa olla Hunks tanssija Jucci, kun olemme hänen kanssaan kavereita 10-vuoden takaa. Martina hermostui pelkästä kysymyksestä ja alkoi haukkua minua kovin sanoin, Johanna Tukiainen kertoi Seiskan blogissaan.

Tukiainen ei kovin pitkään haukkumista kuunnellut, vaan ryhtyi sanoista tekoihin.

– Kun olin aikani kuunnellut, niin kaadoin shampanjalasin hänen päähänsä, enkä edelleenkään kadu sitä. Minä sanoin, että hän muistuttaa ihan Milla Magia noitaa Aku Ankasta, mikä nyt ei ole kovin paha loukkaus. En koskaan käy fyysisesti kiinni naisiin tai ala herjaamaan heitä pahoilla nimillä.