George Clooney ympäripäissään Oscar-gaalassa

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme jo varhain maanantaiaamuna kuinka näyttelijä George Clooney yllätti suorassa lähetyksessä faninsa ja Oscar-gaalan juontajat suuntaamalla limosiinistaan punaisen maton sijaan takavasemmalle, jossa sadat innokkaat fanit seurasivat julkkistähtien saapumista viihdemaailman vuoden tärkeimpään palkintogaalaan.

George Clooney käveli pitkän aikaa korkean verkkoaidan vieressä ja jakoi innokkaasti nimikirjoituksia faneilleen. Myöhemmin selvisi, että supertähti olikin selvästi keskimääräistä railakkaammassa juhlakunnossa, mikä selitti erikoisen käytöksen. Viimein punaiselle matolla tyttöystävänsä kanssa päässyt näyttelijä oli nimittäin selvästi ympäripäissään.

Toimittajille myös taskumattiaan innokkaasti esitellyt George Clooney ilmoitti haastattelussa menevänsä sisään häviämään Oscar-patsaan Jeff Bridgesille. Näin illan aikana kävikin. Olisi ollut mielenkiintoista nähdä millaisen kiitospuheen Clooney olisi juovuspäissään pitänyt. Katso videohaastattelu alta.