Karvajalkainen naistähti esitteli sääriään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tammikuun lopulla Golden Globe -palkintogaalan punaisella matolla karvaisia jalkojaan kuvaajille innokkaasti esitellyt amerikkalainen koomikko ja televisioemäntä Mo’Nique oli jälleen sunnuntaina elementissään vieraillessaan Oscar-gaalan jatkojuhlissa.

Precious-elokuvassa hienon roolin tehnyt 42-vuotias Mo’Nique, oikealta nimeltään Monique Imes, kertoi viime viikolla Barbara Waltersin emännöimässä Oscar-ohjelmassa aviomiehensä rakastavan hänen karvaisia jalkojaan. Samalla hän totesi ettei aio koskaan ajella niitä, koska karvanpoisto on aivan liian kivuliasta.

Sunnuntaina näyttelijä-kirjailija esitteli karvaisia sääriään ylpeänä Oscar-juhlissa, ja hänen faninsa olivat innoissaan nähdessään maineikkaat jalat livenä. Katso kuvat tästä. Mo’Nique on kirjoittamissaan kahdessa kirjassa sivaltanut komiikan keinoin laihoja naisia. Esimerkiksi hänen vuonna 2006 julkaistun ruokakirjansa nimi on Laihoihin tyttöihin ei voi luottaa.