Rosie Huntington-Whiteley paljasti rintansa lehdessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläissyntyinen Rosie Huntington-Whiteley on noussut talven aikana kansainvälisesti tunnetuksi supermalliksi niin muoti- kuin viihdelehdissäkin. Ensimmäisen kerran Rosie Huntington-Whiteley oli otsikoissa nakuiltuaan viime kesänä kymmenen muun huippumallin kanssa maailmankuulussa Pirelli-kalenterissa.

Tällä kertaa Rosie on uskaltautunut nakuilemaan Purple-lehden sivuilla, jossa monet muutkin kaunottaret ovat poseeranneet vähissä vaatteissa. Hänet nähdään yläosattomissa maailman tämän hetken kuumimman kuvaajan, Terry Richardsonin, otoksissa. Samassa kuvaussessiossa olivat mukana myös Lydia Hearst, Eniko Mihalik ja Irina Lazareanu. Tuttuun tapaansa myös Richardson poseeraa malliensa kanssa. Katso kuvat tästä.

22-vuotias englantilaissyntyinen Rosie Huntington-Whiteley tuli alunperin tunnetuksi Victoria’s Secret -mallina, ja vuonna 2008 hän koristi muiden muassa maineikkaan Vogue-lehden kantta. Tavistockissa syntynyt kaunotar on sittemmin nähtyi muiden muassa Teen Vogue ja Vogue Nippon -lehdissä. Hänet löydettiin aikoinaan malliksi suoraan koulunpenkiltä. Omasta mielestään hän ei ollut tarpeeksi nätti malliksi, mutta toista mieltä ovat olleet muiden muassa Ralph Lauren, Tommy Hilfiger ja Max Azria.