Kristin Chenowethin pelottavan karmea poseeraus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Kristin Chenoweth on suomalaisille vielä suhteellisen tuntematon tähti, mutta erityisesti Broadwayn teatteriyleisön suosima näyttelijätär. Toissailtana hänet ikuistettiin kuviin New Yorkissa järjestetyissä julkkisjuhlissa.

Chenoweth on noussut rapakon takana otsikoihin kuvillaan kyseisestä tapahtuman punaiselta matolta, sillä hänen otsaansa koristavat niissä harvinaisen näyttävät verisuonet. Suorastaan pelottavaan kuvaan liittyvissä keskusteluissa suonten pullistumisen on veikattu aiheutuvan esimerkiksi Botoxista, mutta varmaa tietoa asiasta ei ole. Joka tapauksessa kyse lienee jostain poikkeuksellisesta. Katso kuvat tästä.

41-vuotias Kristin ”Cheno” Chenoweth on palkittu useita keroja näyttelijänurastaan, sillä hänen palkintohyllystään löytyvät muiden muassa arvostetut Tony- ja Emmy-pystit. Hän teki ensimmäisen roolinsa teatterin lavalla Broadwayllä vuonna 1997. Sittemmin Kristin on nähty erittäin menestyksekkään teatteriuran lisäksi muiden muassa West Wing ja Frasier-televisiosarjoissa sekä parissa elokuvassa.