Poptähti Robbie Williams oli kuolla huumeisiin

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Poppari Robbie Williams on avautunut rankasta menneisyydestään. Take That -yhtyeestä aikoinaan supertähdeksi noussut tähti on paljastanut jääneensä koukkuun huumeisiin vuonna 1993, jolloin hän kokeili ensimmäistä kertaa kokaiinia. Poppari kertoi huumeiden melkein vieneen hänet hautaan.

– Elämäni ei ollut raiteillaan. Tein kuolemaa. Tulin siihen pisteeseen, jossa en todellakaan enää välittänyt, Williams kertoi huumeidenkäyttöajoistaan.

Williams on paljastanut kokeilleensa kokaiinin lisäksi myös spiidiä, ekstaasia, marijuanaa sekä LSD:tä. Reseptilääkkeisiinkin koukussa olleen popparin kommenteista nousi myös pienoinen kohu, sillä monen nuoren idoli innostui hehkuttamaan marijuanaa Radio Times -lehden haastattelussa.

– Ruoho, se on ihana huume. Se on niin ihana huume. Mutta se ei sovi minulle – ei ollenkaan. Saan psykoosin jo kupista teetä. Oikeasti. Se määrä kofeiinia riittää, Williams hehkutti haastattelussa.

Poppari myös paljasti taannoisen lihomisensa johtuneen juuri marijuanasta. Kyseinen aine teki tähdestä jatkuvasti nälkäisen, jolloin hän sortui roskaruokaan. Williams kirjautui vuonna 2007 vieroitushoitolaan päästäkseen päihdeongelmistaan eroon. Sittemmin terveellisimpiin elämäntapoihin totuttautunut laulaja seurustelee näyttelijä Ayada Fieldin kanssa. Parin huhutaan menevän naimisiin kuluvan vuoden aikana.