Hollywoodin salattu lemmenpari sylikkäin lehden kannessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähdet Jennifer Aniston ja Gerard Butler ovat olleet jo pitkään suhdehuhujen keskipisteenä. Taannoin Gerard lennähti Meksikoon juhlimaan Jenniferin syntymäpäiviä, ja sen jälkeenkin heidät on ikuistettu useita kertoja yhdessä.

Viime viikolla Butlerin lähipiiristä väitettiin amerikkalaiselle viihdesivustolle, että suhdetta ei ainakaan enää ole. Harva kuitenkaan uskoi väitteitä. Nyt suhdehuhuja puolestaan lietsotaan entisestään, kun Hollywood-pari nähdään poseeraamassa yhdessä W Magazine -lehden kannessa. Kaiken lisäksi Jennifer Aniston ja Gerard Butler ovat kuvassa sylikkäin.

Näyttelijät ystävystyivät viime kesänä heidän yhteisen Bounty Hunter -elokuvansa kuvauksissa New Yorkissa. Parin huhuttiin seurustelevan, mutta asiasta ei saatu koskaan virallista vahvistusta. Butlerin lisäksi Meksikon synttäriseurueeseen kuuluvat myös parin ystävät Courtney Cox ja Sheryl Crow.

W Magazine Jennifer Aniston Gerard Butler