Jennifer Aniston ja Gerard Butler yhdessä – bikinit olivat pudota

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aiemmin tällä viikolla kerroimme kuinka Jennifer Aniston viettää parhaillaan ystäviensä kanssa hyvin ansaittua lomaansa Los Cabosin lomakeitaassa Meksikossa. Paikalle osunut paparazzi ikuisti supertähden nauttimassa auringosta bikineihin sonnustautuneena.

Viime aikoina on huhuttu, että Anistonilla ja hänen vastanäyttelijällään Gerard Butlerilla olisi suhde. Tuoreimpien bikinikuvien tultua julki todettiin kuitenkin, että Butler ei ole tällä kertaa Anistonin matkaseurana.

Nyt tilanne on kuitenkin muuttunut, ja samalla suhdehuhut ovat saaneet aivan uudella tavalla tuulta alleen. Gerard Buther on nimittäin ilmestynyt Caboon juhlistamaan Jenniferin syntymäpäivää ja ikuistettu nauttimassa auringosta yhdessä bikiniasuisen kaunottaren kanssa. Katso kuvat tästä. Toisista kuvista voidaan huomata kuinka lähellä putoamista Jenniferin bikinit olivat. Katso kuvat tästä.

Näyttelijät ystävystyivät viime kesänä heidän yhteisen Bounty Hunter -elokuvansa kuvauksissa New Yorkissa. Parin huhuttiin seurustelevan, mutta asiasta ei saatu koskaan virallista vahvistusta. Butlerin lisäksi lomaseurueeseen kuuluvat myös parin ystävät Courtney Cox ja Sheryl Crow.