Netin videochatin hauskimpia kuvia listattiin

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla kovaa vauhtia yleistyvä netti-ilmiö ChatRoulette saanee lähiaikoina enenevässä määrin myös suomalaisia mukaan nettikameran välityksellä toteutettaviin tapaamisiin. Kyseessä on eräänlainen deittipalvelu, joka muodostaa sattumanvaraisesti yhteyksiä nettikameroiden käyttäjien kesken.

17-vuotiaan Moskovalaisen Andrey Ternovkiyn viime vuoden marraskuussa perustama palvelu on saanut huiman suosion ympäri maailmaa ja sillä on jo yli puoli miljoonaa käyttäjää. Palvelun perusidea luo samalla oivallisen alustan esimerkiksi kanssachattaajien säikäyttelylle ja muulle hauskanpidolle.

Lieveilmiönä ovat tulleet mukaan myös itsensäpaljastajat ja muut sekopäät. Palvelun parasta antia on julkaisu runsaasti lukuisilla verkkosivuilla ja esimerkiksi YouTube-videopalvelussa. Katso kuvia tästä ja videoita tästä. Alta löydät myös palvelun esittelyvideon.