Pamela Anderson tarjosi silmänruokaa nimmaritilaisuudessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Baywatch-televisiosarjasta ja Playboy-lehdestä tunnetuksi tullut povipommi Pamela Anderson alkaa hiljalleen olla jo alansa veteraaneja, mutta muodokas superjulkkis jaksaa edelleen painaa töitä täysillä. Toissapäivänä hänet ikuistettiin jakamassa nimikirjoituksia kaupassa.

Sears-ketjun kaupassa uutta Malibu-hajuvettään markkinoinut ja samalla faneilleen nimmareita jakanut Pamela Anderson tarjosi ainakin mieskatsojile myös silmänruokaa, sillä hän oli sonnustautunut varsin arkiseen asuun, jonka näyttävä kaula-aukko teki kuitenkin tehtävänsä. Katso kuvat tästä.

Pari viikkoa sitten Pamela Anderson oli toinen julkkisnainen, jonka televisiomainos kiellettiin liian seksikkäänä. Toinen samaan aikaan mainoksessa kielletty julkkisnainen oli Paris Hilton. Taannoin Pamela poseerasi kuitenkin ilman housuja PETA-järjestön kampanjassa, jossa vastustettiin turkiksia. Katso kuvat tästä.