Näin sekaisin fani voi Twilight-trailerista mennä

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinityttöjen suosikkielokuva Twilight saa pian jo kolmannen osansa valkokankaalla. Tällä viikolla julkaistiin Twilight – Epäilys -elokuvan traileri. David Sladen ohjaama elokuva saa ensi-iltansa vasta heinäkuussa. Siihen saakka fanien on tyydyttävä traileriin.

Verkosta löytyy video, jossa sarjan fani näkee edellisen Twilight – Uusikuu -elokuvan trailerin ensimmäisen kerran. Brittityttö kuvasi itseään katsoessaan kyseisen trailerin ja julkaisi videon myös YouTubessa. Video on julkaistu jo viime kesänä, mutta vasta nyt siitä on muodostunut nettihitti, kun amerikkalaiset viihdesivustot ja julkkisbloggaaja Perez Hilton ovat noteeranneet sen. Katso video tästä tai artikkelin alta.

Videolla voidaan nähdä kuinka fani kulkee läpi lähes koko tunneskaalan katsoessaan elokuvan mainospätkän. Lähes kahden minuutin trailerin loputtua hän on jo äärimmäisen innoissaan. Mitä sinä haluaisit sanot näin innokkaalle fanille?