Nämä orgasmit eivät sittenkään olleet liikaa televisiokanavalle

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin kuinka Ruotsissa kiellettiin festivaalin televisiomainos, jossa nuori nainen sai orgasmin. Taannoin samasta syystä kiellettiin myös Britanniassa Durex Play -liukuvoiteen mainosvideo sen saatua aikaan varsinaisen valitusvyöryn.

Kymmenen aikaan illallla Channel 4 -kanavalla esitetyssä mainoksessa nähtiin useita naisia saamassa orgasmeja, mutta Britanniassa seksiin liittyviä mainoksia saa esittää vasta kello 23.00 jälkeen. Nyt mainokselle langetettu esityskielto on kuitenkin kumottu. Televisiota valvova ASA-virasto, eli The Advertising Standards Authority, on päättänyt, ettei mainos sisällä epäsiveellistä materiaalia. Katso mainos tästä tai artikkelin alta.

Mainos esitettiin Gordon Ramsay’s F Word ja Derren Brown Presents -ohjelmien välillä. Televisiokanavan mukaan se ei häirinnyt kummankaan ohjelman kohderyhmää. Virasto oli samaa mieltä ja katsoi että lapset eivät kuulu kyseisten ohjelmien kohderyhmään. Asiasta uutisoi Brandrepublic-verkkojulkaisu.