Britney autokaupoilla luksusauto kiikarissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears lukeutuu niihin perheenäiteihin, jotka eivät jostain syystä suostu pukemaan rintaliivejä lähtiessään ulos. Suosikkilaulaja on ikuistettu lukuisia kertoja muiden muassa shoppailemassa niin, että hänen ohuet paitansa paljastavat tilanteen.

Tällä kertaa Britney oli suunnannut autokaupoille, eikä ostokohteena ollutkaan mikä tahansa kauppakassi, vaan satojentuhansien arvoinen Maserati-luksusauto. Harmaaseen paitaan sonnustautunut laulaja ihasteli autoa ilmeisen innostuneessa mielentilassa ainakin hänen paitansa perusteella. Tai mahdollisesti Beverly Hillsin keli oli aamutuimaan hieman viileä. Katso kuvat tästä.

Rintaliivien puuttumisen lisäksi Britney Spears on muutenkin jättänyt vaatteilla koreilun viime aikoina muille, sillä hän on viihtynyt usein julkisilla paikoilla pääasiassa rennoissa vaatteissa. Pari viikkoa sitten hänen lökäpöksynsä valahtivat yllättäen liian alas paljastaen laulajan takamuksen.