Kristen Stewart paljasti pintaa televisiossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinityttöjen suosiossa olevien Twilight-elokuvien naispääosaa esittävä Kristen Stewart murskasti äskettäin miljoonia sydämiä, kun hänen ja Robert Pattinsonin seurustelu vahvistettiin. The Runaways -elokuvan tähtenä pian nähtävä neitokainen ei ole tunnettu seksikkyyydestään, mutta nyt hän onkin juuri siksi yllättänyt.

Kristen Stewart vieraili nimittäin Conan O’Brieniltä riistetyssä The Tonight Show -ohjelmassa ohjelman ruoriin palanneen isännän Jay Lenon haastateltavana. Yleensä varsin peittävästi ja konservatiivisesti pukeutuva näyttelijätär oli tällä kertaa päättänyt räväyttää ja marssi studioon avoinaisessa kaula-aukossa ja lyhyessä hameessa. Katso kuvat tästä.

Viime viikolla 19-vuotias Kristen paljasti olleensa nuorempana koulukiusattu. Myös viihdelehti Stara tapasi Kristenin taannoin New Yorkissa. Lue haastattelu tästä.