Paris Hilton paljasti rintansa ja vilautti alapäätään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirijulkkis Paris Hilton on puhuttanut viime viikkoina kovasti rintojensa johdosta, kun julkkistähden rintavarustus on muuttanut kokoaan harva se päivä. Viime viikolla brittilehti selvitti viimein Hiltonin salaisuuden, joka on mitä ilmeisimmin InstantLift-niminen tukiliivi.

Nyt Paris Hilton on paljastanut todelliset rintansa ilman niitä peittäviä paitoja tai muita vaatteita. Hän on parhaillaan lomailemassa poikaystävänsä Doug Reinhardtin kanssa Meksikossa, ja pari pääsi heti paparazzien tähtäimiin. Kuvien perusteella voidaa todeta, että silikoneja hän on tuskin hankkinut, mikä tulee tukiliivien käyttöön. Katso kuvat tästä.

Hotellia ympäröivissä puskissa superjulkkista väijyneet paparazzikuvaajat saivat ikuistettua hieman turhankin paljon paljasta pintaa. Hiltonin vääntelehtiessä aurinkotuolissaan hänen bikiniensä alaosa nimittäin petti sillä seurauksella, että kuvissa nähdään hieman intiimimpääkin antia.