Paris Hiltonin jättirintojen salaisuus selvisi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman viihdelehdissä on jo kuukausien ajan ihmetelty seurapiirijulkkis Paris Hiltonin rintoja. Tai tarkemmin sanoen niiden koon merkittäviä vaihteluja. Nyt brittilehti on saanut selville välineen, jota Hilton on mahdollisesti käyttänyt. Samalla superjulkkiksen silikonihuhuille on saatu piste.

Pariss Hilton on useaan otteeseen ilmoittanut, ettei hän tule koskaan ottamaan silikonirintoja. Tämä lupaus on kuitenkin kyseenalaistettu useaan otteeseen, kun neitokainen on esimerkiksi aivan viime viikkoina nähty poseeraamassa muhkeassa rintavarustuksessa. Daily Mail -lehti on kuitenkin tunkeutunut pintaa syvemmälle ja löytänyt välineen, jolla myös pienirintaiset naiset voivat saada muhkean rintavaon.

Totuus ei olut tällä kertaa tarinaa ihmeellisempi, sillä kyseessä on varsin yksinkertainen tuote, joka näyttää lehden mukaan keskiaikaisen kidutusvälineen ja urheilurintaliivien välimuodolta. Väline on tarkoitettu 32A – 44C kokoisille rinnoille ja se saa aikaan varsin näyttävän lopputuloksen. InstantLift -niminen tuote on uutuus, joka tulee myyntiin esimerkiksi Britanniassa tällä viikolla noin 23 euron hintaan.